Erőtér Technika – AFT

“Az ember mindaddig nem léphet túl az önmagára vonatkozó tudás hiányán, amíg meg nem tanul a látszólagos okok mögé nézni. Történelmünkből tudjuk, hogy a válaszok sohasem a világban található “okok” feltárásából születnek. Azokat a körülményeket kell feltárni, amelyek a látszólagos okok mögött húzódnak meg; és ezek a körülmények csakis az ember tudatában léteznek. Egyetlen problémára sem található végleges megoldás úgy, hogy eseménysorokat különítünk el, majd rájuk vetítjük az “ok-okozati összefüggés” képzetét. A megfigyelhető világban nincsenek okok. Amint azt bizonyítani fogjuk, a megfigyelhető világ az okozatok világa.”                                                                                       Dr. David R. Hawkins: ERŐ kontra erő

 

Az Erőtér Technika a fizikai és pszichés problémák széles skálájánál alkalmazható, önkezelésre is alkalmas módszer. Lényege a problémák energetikai hátterét adó önmagát fenntartó energiaminták megváltoztatásában rejlik.

Ma már számos tudományos kutatás támasztja alá azt a tényt, miszerint gondolataink és érzelmeink testünket befolyásoló energiát teremtenek, hatással vannak meridiánjainkra. Elménk a gondolatokon keresztül a legmesszebbmenőkig befolyásolja fizikai lényünket. A negatív érzések zavarokat hoznak létre az energiatestben, amelyek a meridiánok közvetítésével a központi idegrendszeren keresztül fizikai szinten is megjelennek valamilyen probléma formájában. Betegségeink hátterében a folyamatosan felmerülő negatív gondolatminták állnak, amelyek önmagukat fenntartó energiamezőként hatást gyakorolnak meridiánjainkra. A test-elme kapcsolat kétirányú. Gondolataink energiamintái hatással vannak a meridián energiára, ugyanakkor befolyásolhatjuk a meridiánok energiamintáit a meridián pontok közvetett vagy közvetlen stimulálásával. A meridiánok megfelelő stimulálása hatással van az agy által kibocsátott energiamintákra, ezáltal megváltoztatja a beteg állapothoz tartozó önmagát fenntartó energiamezőt.

 

A tudat működése

“Az ember létezése nem a fogantatásával vagy a születésével kezdődik. Nem vagyunk azonosak a testünkkel. Örök energetikai lények vagyunk, akik rendelkeznek egy testnek nevezett kommunikációs eszközzel. Testünk nem más, mint lényünk energiájának a meridiánokon keresztül kivetített tükröződése. Mivel örök lények vagyunk, akik ideiglenesen fizikailag nyilvánulnak meg, jelenbeli energiánkra hatást gyakorol múltbéli létezésünk energiája. Ezt a hatást hívjuk karmának, ez egy állandó energetikai szellő, amely színt visz jelenbeli tudatunkba. Jelen fizikai formánk megszűnésével örök energiánk, az Igazi Énünk magával visz befejezetlen maradványokat ebből az életből, ezzel bővítve az előző életek befejezetlen maradványait. Mik azok a befejezetlen maradványok? Energetikai attractor mezők, amelyek fenntartják a Mindenségtől való elkülönülés érzését, amely alapjául szolgál a bennünk lévő dualitás érzésnek. Mikor már nem generálunk alacsony szintű energiamintákat, elhagyjuk az ideiglenes fizikai világot és eggyé válunk a Mindenséggel. Elképzelhető, hogy mindez valótlan álomnak tűnik, de ez az az út, amelyen mindannyian haladunk, amíg a végére nem érünk.

E cél felé tett minden lépés önmagában egy lépés a szabadság és a szeretet felé. A Szeretet a végső teljes szabadság és teljes elfogadás. A Szeretet túlmutat a megbocsátáson. A Szeretet nem ismer hibákat, ezért nincs szüksége a megbocsátásra.”  – Dr. Kurt Ebert

 

A tudatosság szintjei

Az egészséghez vezető út negatív látásmódunk elengedése és egy aktív pozitív látásmód kialakítása.

Dr. David Hawkins: Erő kontra erő című könyvében tudattérkép formájában kategorizálta azokat a negatív és pozitív érzelmi energiamintákat,  ún. attractor mintákat, amelyek befolyásolják az embert. Ezek a tudatszintek, amelyek skálája a normál tudatosság alacsony energiaszintjétől a megvilágosodottság magas energiaszintjéig terjed. Dr. Hawkins az attractor mintákat további aspektusokra osztotta fel, amelyeket Isten szemléletnek, Élet szemléletnek, Érzelemnek és Viselkedési reakciónak nevezett el.

Dr. Hawkins tudattal kapcsolatos felismerései valamint a tudat és fizikai lényünk kapcsolata képezik az Erőtér Technika alapjait.

 

Érdeklődéssel várlak, szívesen segítek. Fordulj hozzám bizalommal!

Időpont egyeztetés napközben 9 és 17 óra között a 06 20 975 1921 telefonszámon.

Kapcsolat >>

Kezeléseim során nem gyógyítok és nem diagnosztizálok. Az általam alkalmazott eljárások alternatív és kiegészítő jellegűek, amelyek nem helyettesítik az orvosi kezelést, csupán további támogatásul szolgálnak az adott területen.