TELEFON: +36 20/ 975 1921

EMAIL: SOREG.ROZA@GMAIL.COM

VISSZAJELZÉSEK

BETEGSÉGEK

PAJZSMIRIGY MŰKÖDÉSI ZAVAR

Pajzsmirigy túlműködést diagnosztizáltak nálam. Vérképemben a TSH érték az alsó határ alatt volt. Rögtön rohantam endokrinológushoz, aki mellesleg professzor. Az enyhe eltérést drasztikusnak minősítette, és nagyon megijesztett. Azt mondta, hogy ez az érték már soha nem lesz jó ezért izotóppal „ki kell nyírni” a túlműködő pajzsmirigyet azzal a céllal, hogy aztán alul működjön, és arra már lehet majd gyógyszert szedni. Pajzsmirigy ultrahangra nem küldött el, ismételt vérképet sem kért, kizárólag az akkori TSH értékre alapozta a diagnózist. Ezek után kétségbeesetten kerestem fel Rozikát, aki már évekkel ezelőtt is rávilágított az akkori betegségem lelki hátterére. „Házi feladatai” valamint az oldások sokat segítettek a problémámban. Mostani érkezésemkor megnyugtatott, hogy a pajzsmirigy érzékeny szerv, stresszes időszakra rögtön reagál. Aztán kitesztelte, hogy mi áll a háttérben majd megkaptam az otthoni feladatot, amit 2 hétig kellett csinálnom, napi 2 percet vett igénybe. Nagyon vártam az új vérvételeredményét, ami tökéletes TSHeredményt mutatott! Ez megerősített abban, hogy nem szabad rögtön megijedni az orvos szavától, hanem más „utakon” is kell vizsgálódni. Számomra a kineziológia valamint Rozika módszerei nagyon hitelesek és eredményesek.

GABI

ENDOMETRIÓZIS

Egy magzati korban kialakult rendellenesség –endometriozis– miatt már évek óta sokat szenvedtem. Két nőgyógyászati műtét és hosszú idejű gyógyszerszedés állt mögöttem. Ekkor ( kb. 2-3 évvel ezelőtt) találkoztam Rozikával, aki az ezzel kapcsolatos kezelés, -oldás- után megmutatott nekem egy gyakorlatsort, az ún. formulákat, amely teljestünetmentességet hozott a számomra. Ennek alkalmazása során bizonyos sorrendben és számban kis ütögetéseket kell mérni a test meghatározott pontjaira, pl. fejtető, mellkas, csecsemőmirigy stb. Ezt nagyon sok betegségre kidolgozták. Eleinte az én számomra is hihetetlennek tűnt ennek a gyógyító hatása és amikor elkezdtem, bevallom kicsit kételkedtem is, de az eredmény rácáfolt erre. A fájdalom azonnal elmúlt. Minden menstruációs ciklus előtt, a legkisebb panasz jelentkezésekor elvégzem ezeket a gyakorlatokat és azóta is – mint írtam – teljesen tünetmentes vagyok. Ez nekem hihetetlen segítség, ugyanis egy újabb műtét elvégzése számomra nagy kockázattal járt volna a ciszta elhelyezkedése miatt. Azóta más embereknek: édesanyámnak, barátaimnak is sokat segített már Rozika ezekkel a gyógyító formulákkal. Mindig hálával gondolok rá és ezúton is nagyon köszönöm ezt az elmondhatatlan segítséget!

ERZSÉBET

JOBB ÉS BALOLDAL INTEGRÁLÁSA

Huszonéves voltam, amikor kiderült, hogy a csípőm bal-jobb irányban erősen ferde: 3,5 cm volt a különbség avagy féloldalasság. Két évtizeddel később többször is jártam Rozinál, volt mit dolgozni rajtam. Néhány hónapra rá álló helyzetben valamit el akartam venni az íróasztalomról és úgy maradtam. Autóval vittek el a természetgyógyászhoz, aki közölte, hogy kimozdult a medence csontom, majd megkezelt, így már haza tudtam vánszorogni. Csak otthon döbbentem rá, hogy a diagnózis szerint alap felépítményemben valami nagy dolog történhetett. Tükör előtt bejelöltem kétoldalt a medence csontok legfelső pontját, majd fogtam egy szép hosszú vízmércét, s íme, az eredeti különbség alig másfél centire csökkent. Nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy a bal és jobb agyfélteke kiegyensúlyozatlan működése okozta a torzulást, s a kineziológiai kezelések “helyrehúztak” nemcsak agyilag, de fizikailag is. Köszönöm!!!

MAGDA

SÚLYOS ÍNHÜVELYGYULLAGÁS

Az alapproblémám, a súlyos ínhüvelygyulladás, ami a munkámban akadályozott, olyan formában többet nem tért vissza. Bár még ez a diagnózis sem volt leírva. (Azóta csak minden orvos golf könyöknek nevezi, és azt mondják, az igazából nem gyógyítható véglegesen.) Mindenesetre normálisan tudom végezni amunkámat, ami a fő cél volt, és nem okoz már napi panaszokat. A kiváltó okot nem tudtam akkor meghatározni , de édesanyám hosszú betegsége, majd halála valószínűleg közrejátszott a lelki egyensúly megbomlásában. Más ilyen lelki jellegű, drasztikus változás nem történt az életemben, hacsak a betegség hatására meghozott döntésem, a munkahelyváltást nem tekintem még annak. (2007) Mindenesetre én semmiképpen nem bánom, hogy megismertem ezt atipusú gyógyászati ágat, mindig érdekeltek az alternatív terápiás lehetőségek. Az agykontrollt már korábban megismertem. Sok sikert kívánok a munkádhoz!

ADRIENN

FOGFÁJÁS

Az utolsó oldás hatásáról talán még korai lenne beszélni, mert csak pár napja volt, de volt egy érdekes “mellékhatása”. Mielőtt elmentem volna már hetek óta sajgott az egyik fogam a bal oldalon. Már azt hittem, hogy a végét járja szegény, és el is képzeltem a borzasztó terápiát. Az oldás óta semmi fájdalom.Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a fő hatás.

LAJOS

ÖNBIZALOM

SZALAGAVATÓ

A napokban nagy örömömre egy szalagavatón készült képet küldött nekem egy édesanya. A képen szereplő kiegyensúlyozott, komoly fiatalember 12 éves kora óta kliensem. A helyszín egy vidéki gimnáziumunk, amely nem mellékesen igen előkelő helyet foglal el évről évre a középiskolai rangsorban. Megköszöntem, majd az ilyenkor szokásos módon gratuláltam és sok sikert kívántam a továbbiakhoz. Az édesanya válasza: 

“Önnek nagy része van benne. Ahogy Szabolcs lelkivilágát megérezte és oldotta, mindig is csodálni fogom. Minden kezelés és beszélgetés felhozta a fiamat a mélyből. Csodálatos volt. Köszönöm és gratulálok a gyerekeihez”.

RÉKA

NŐI KITELJESEDÉS

Többször fordultam már Hozzá segítségért, különböző eredetű, jellegű problémákkal. Kivétel nélkül mindig jobb kedvvel, hangulattal jöttem el a kezelésekről. Nem véletlen, hiszen mindig őszintén segített a nehézségeim “gyökereinek” megtalálásában, meg/feloldásában. Nem sok embernél tapasztalni, hogy valóban velem érez a problémáimban, átérzi (!)nehézségeimet, helyzetemet. Nála maximálisan tapasztalható ez, hihetetlenül sok empátiával, jóérzéssel rendelkezik. Nyitottsága, a másik iránti érdeklődése nem csak a “rendelő” falai között érezhető. Többször találkoztam Vele az utcán is, mindig érdeklődött hogylétem felől, dícsérő, bíztató szavakkal engedett tovább utamra, ami nagyon jól esett!  Nagyon jó szívvel ajánlom, sőt ajánlottam is már az ismeretségi körömön belül! Nagyonörülök és hálás vagyok, hogy utam Hozzá vezetett és rátaláltam!

EMŐKE

ÖNKORLÁTOZÓ HIEDELMEK, ÖNSORSRONTÁS

Nem is tudom, hogy mondjam…még én is alig hiszem. Két dolog is van. Az első, hogy  mióta Önhöz járok, jobban fog az agyam. A legutóbb, amikor oldani voltam a számításokon belüli pontatlanság volt fő bajom, de ez csak apróság. A helyzet az, hogy olyan tételeket sikerül egyedül feldolgoznom, amire a főiskolás éveimben, vagy utána esélyt sem láttam. A koncentrációval még vannak bajok, de ha egy kicsit jobban odafigyelek, néhány nap alatt letudok olyan dolgokat, amikről korábban azt hittem, sosem fogom felfogni. Legutóbb a fürdőkádban kétjegyű számok köbre emelésével “szórakoztam”. Általában azt mondják, harminc után már ne várjon ezen a téren semmi jót az ember, a szellemi teljesítmény innentől hanyatlik. Negyven vagyok. A másik inkább érzelmi téren jelentkezik. Mintha kinyílt volna a szívem.A nőket eddig különös gyanakvással figyeltem. A szexen kívül szinte semmi pozitívat nem tudtam elképzelni róluk, és nem is igazán engedtem közel magamhoz egyiket sem. A szépségüket szerettem, de általában borzasztó volt akár rövid időt együtt tölteni bármelyikükkel is. A kapcsolataim mindig rövidek voltak. Valami nagyon sötét, pánikszerű érzés fogott el, ha együtt voltam valakivel. Ez mintha kezdene elmúlni… 

LAJOS

SZORONGÁS, PÁNIK

lelki újjászületés

Kedves Rozália (Rozi, kedvenc Kineziológusom)! 

Ígértem, hogy jelentkezem és beszámolok a tapasztalataimról. Ma egy hete, hogy nálad jártam és nem bántam meg. Jól tettem, hogy külső segítséget kérjek a problémám megoldására.  Azóta minden reggel elvégzem a házi feladatot ami számomra fura és érdekes, hogy bizonyos pontok ingerlése az emberi testen milyen változást tud okozni az ember életében. Ha nem kérem a segítségedet úgy maradok életem végéig, mert magamtól képtelen lettem volna megoldani. 
A változások amiket tapasztalok magamon pozitívak. Először is nem érzem magamon egyik munkatársam (negatív, rossz rezgésű kolléganő) támadásait. Sőt kedvesen szólok hozzá magához képest normálisan válaszol. A testvérem aki minden mondatával csak megalázott az ő rossz tulajdonságait ragasztotta rám, felhívott és normálisan beszélgettünk. Utazás közben nem taszigálnak löknek föl az emberek és nem kötnek belém. Ha ez a sok pozitív tapasztalatom még javulni fog akkor engem kicseréltek. Más képen viszonyulnak hozzám az emberek. A negatív kolléganő roskad most magába, nem dobálja nyilait rám. Vagy ha igen nem ér el engem, mert az aurám is megreparálódott. A lelki gyengeségem is erősödött, már nem sírom el magam úton útfélen. Szóval ez alatt az egy hét alatt csodák történnek velem és ezt Rozi neked köszönhetem. Ha még továbbra is erősödök és visszanyerem régi önmagam az lesz csak a csoda. 
Nagyon hálás vagyok a segítségért! 

henrietta

ÉP LÉLEKKEL ÉP TEST JÁR

2011- ben ismertem meg Rozit, amikor pánik rohammal kerültem orvoshoz… 
A nyugtatók hatására úgy éreztem ez nem én vagyok, ezért alternatív megoldást kerestem ebből az élethelyzetből. 
Elején 2-3 hetente, majd egyre ritkábban vettem igénybe Rozi segítségét – óriási sikerrel. 
Azóta nagyon megváltozott az életem minden területe. 
Nemrégiben a hajhullásommal kapcsolatos oldás hozta meg a sikert, pár hét után teljesen abbamaradt, ami már évek óta mindenféle kúra ellenére sem javult. 
Hálásan köszönöm a segítségedet Rozi!

SZ. ERZSÉBET

PÁNIK

Rozihoz szorongással, szédüléssel, irracionális, állandóan gyötrő félelemmel kerültem. Előtte megjártam pár pszichológust, pszichiátert, megtanultam az autogén tréninget. Ez segített, de éreztem, hogy hiányzik még egy lökés, hogy valóban magabiztos lehessek újra. 

Sosem döntött helyettem, hagyta, hogy magamtól jöjjek rá a hibákra és a megoldásokra. Sokkal magabiztosabb, nyugodtabb lettem. Pár havonta még felkeresem, ha úgy érzem, hogy segítség kell, hogy visszabillenjen az egyensúlyom . 

Külön plusz, hogy sosem akart gyógyszerekkel kezelni, tudta hogy a problémáimat nem így kell megoldanom. 

Sosem hittem a Bach-virágterápiában, amolyan humbugnak tartottam, ugyan már vízben oldott nemtudommik hogyan segíthetnének nekem? Kb az első perctől kezdve jobban éreztem magam, mellékhatások nélkül oldotta napról napra a bennem lévő stresszt és feszültséget. Minden szkeptikusnak ajánlom, adjanak neki egy esélyt, nem kell hinni benne, csak élvezni a hatását 😉

ERIKA

PÁNIKBETEGSÉG

17 éves korom óta küzdök pánik betegséggel sajnos. Azóta szorulok kineziológiára. Nagyon hiszek benne mert mindig is sokat segített. Sajnálatos módon akihez jártam ő meghalt és így a kezelésemet nem tudtam befejezni vele. Elmentem valakihez ,aki nem hogy segített még rosszabbul is lettem! Egyre többször lettem rosszul, kétségbe estem hogy ismét nem tudok elmenni sehova mert akkora félelmem volt. Így gyorsan elkezdtem keresgélni az interneten. Drága Rozika neve megjelent gyorsan rá léptem és megkerestem, hogy mihamarabb tudjak menni hozzá. Már mikor meghallottam a hangját a telefonba akkor már tudtam hogy ő lesz az aki nekem fog tudni segíteni. Eljött a találkozás napja, amit már nagyon vártam és mikor megláttam olyan kisugárzása volt hogy már akkor nyugodtabb voltam és éreztem hogy segíteni fog. Hát ez így is történt. Nagyon alaposan végezte az izomtesztelést. Szerencsére már az oldás végén azt éreztem hogy menthető vagyok és ismét meg gyógyulok. 5 vagy 6 kezelésen voltam összesen de kezelésről kezelésre és napról napra jobban voltam. Újra szerettem tükörbe nézni,nem féltem kocsiba ülni és még sorolhatnám.Tehát bátran merjen menni hozzá mindenki, mert egy igazi tündéri hölgy akit csak imádni lehet, Én amig élek hálás leszek neki hogy segített ezekben a nehéz időkben. Úgyhogy Rozika ez úton is nagyon szépen köszönöm hogy ennyit segítettél nekem és vissza tudtál hozni az életbe. Hálás vagyok érte.

NIKI

GENERALIZÁLT SZORONGÁS

2016 decemberében fordultam Rozihoz, miután pánikszerű rosszullétektől (előzmény nélkül hirtelen alig kaptam levegőt, emellett nagyon mélyeket kezdtem el lélegezni) szenvedtem napi szinten. Addigra voltam már pszichiáternél és pszichológusnál is; nagyon kedvesen kikérdezgettek, majd annyit tudtak mondani jó tanács gyanánt, hogy továbbra is szedjek Xanaxot, ha jön a roham… Arról, hogy mi lehet a háttérben, fogalmuk sem volt. 

Ehhez képest Rozi a módszereivel már az első alkalommal talált olyan problémát, ami nagyon is létezett. A második alkalommal már az iránt érdeklődött, hogy mi történt az életemben 7-8 éves koromban, mert olyan jelzéseket kap, hogy ott valami volt. És valóban: akkor költözött a család Budáról Pestre, akkor kerültem át egyik iskolából a másikba, mondhatni, akkor állt be 180 fokos változás az életemben. 

Az első körben megjelenő tünetek (a levegőkapkodás és mélylélegzés) már 3 alkalom után nyomtalanul elmúltak. És bár Xanax nélkül továbbra is vannak tüneteim, így további kineziológiai kezelésre szorulok, számomra teljesen más a kicsengésük ezeknek a foglalkozásoknak, mint a pszichológusnál eltöltött óráknak. Hiszen Rozinál folyamatosan kerülnek a felszínre valós, létező, megoldásra váró problémák, a pszichológus (akinek épp az volna a feladata, hogy rábukkanjon a generalizált szorongás kiváltó okára) viszont csak tapogatózik a sötétben.

MARCELL

FÉNYHIÁNYOS DEPRESSZIÓ

Nekem rengeteget segítettél a mély téli depressziós korszakom idején, amikor már olyan mélyre süllyedtem lelkileg, hogy felkelni nem volt erőm reggelente. Sajnos minden évben utolér az ünnepek után ez az időszak, ami tart egészen az első napsugarak megjelenéséig. 2 éve találtalak a neten sírva keresve és úgy emlékszem 6-7 kezelés után erősnek éreztem magam. Kedélyállapot javítókat soha nem akartam szedni, mert tökéletes életem van: 2 gyönyörű egészséges gyerekem van, szerető férjem, anyagi biztonság, szerető szüleim….Idén is volt mély pontom, tervezem, hogy kereslek, de az idő hiánya eddig nem engedte hogy eljussak kezelésre. Úgy érzem, ha szinten tartó beszélgetésekre eljutnék, könnyebb lenne.”   Zsuzsa 

Nyugtalan, nehezen elalvó gyermek  

“Kislányommal kapcsolatban is sokat fejlődtünk a nyári táborok után. Sokkal kiegyensúlyozottabb és jobb alvó lett. Azóta iszik vizet, mert tőled elfogadta,hogy ez milyen fontos! Biztos vagyok benne, hogy táborba idén nyáron is szeretnénk, hogy menjen hozzád. Sajnos a munkám miatt a heti foglalkozásokra nem tudom elvinni, de talán ez a későbbiekben megváltozik.

ZSUZSA

POSZTOPERÁCIÓS STRESSZ

Kedves Rozália, Az elmúlt 1 év tapasztalatát az alábbiakban tudnám Önnek összefoglalni: Fiam 2009/2010-ben 2 életmentő műtéten esett át, az ezután  jelentkező alvási problémákat  (sírás, kiabálás, alvajárás) a műtétek okozta traumának tulajdonítottuk, ezzel kerestük fel Önt 2012. februárjában.  A kineziológiai kezelések során azonban kiderült, hogy gyermekem kapcsolata az apukájával  ( akitől 2005-ben váltam el )  szintén problémákat okoz a viselkedésében, mindennapjaiban, így ezt is figyelembe vettük a kezeléseknél. A másik probléma az iskolai stressz, megfelelési kényszer, a tökéletességre való törekvés volt, ami gyakran okozott hasfájást és alvási nehézségeket. A havonkénti kezelés és az augusztusi  tábor meghozta a kívánt eredményt, és azóta nyugodtak azéjszakák, könnyedén vette az akadályokat a 4. osztályban és stressz nélkül lett kitűnő  tanuló. Amennyiben lesz rá lehetőség, úgy idén is szeretnénkjelentkezni a táborra, mert nagyon élvezte. Az elért eredményért pedig sok köszönet Önnek.

MELINDA

TANULÁSI NEHÉZSÉGEK

ROSSZ FELELÉS ANGOLBÓL

Pedagógusként dolgozom. Egy nagylány érkezett hozzám segítségért mert -habár a tantárgyat tökéletesen érti-, rossz jegyeket vitt haza. Az volt a feladatom, hogy rájöjjek, mi okozza nála a „blokkot”, miért nem teljesít jól az iskolában. Az óra alatt megbizonyosodtam róla, hogy a tanuló kimondottan jó képességű, érti a feladatokat is, tanulási nehézség kizárva. Azt mondta, hogy hiába tudja az anyagot, a tanárnak valamiért ezt nem tudja visszaadni felelet formájában. Lelki okot sejtettem a háttérben, de éreztem, hogy ennek hátterét megfejteni már nem az én hatásköröm. Azonban azt már tudtam, hogy nem rám van szüksége. Mivel Rozika módszere többször sikeresnek bizonyult az életemben, a lányt hozzá irányítottam. Előtte természetesen megosztottam gondolataimat a szülőkkel. Az első találkozó után pár héttel beszéltem velük, és boldogan újságolták, hogy jelentős változás állt be a nagylánynál. Már nem izgul az órán, és ötösöket visz haza.Említésre méltó még az is, hogy nemcsak a stressz oldódott nála, hanem a Rozika általi házi feladat a kamasz-szülő problémára is hatott, kedvező fordulat történt a kapcsolatukban is.

GABI

DISZGRÁFIA

A fiam tanulási problémáival fordultunk Rozáliához. Tévesztette az ékezeteket, kis nagybetűket, a helyesírása sem volt jó, és csúnyán írt, azaz diszgráfiás tünetei voltak. Volt egy iskolaváltásunk ahol ezek a dolgok még rosszabbak lettek, és az új tanárnéni csak rátett még egy lapáttal a véleményével, ítélkezésével. Kétszer voltunk oldáson, és sokatsegített, mert bár az írása még nem a gyöngybetű kategória, de már belekerült végre a füzetébe egy két dicsérő szó, miszerint sokat fejlődött az írása, a füzetvezetése

SZŰCS ANDREA

TÁRSAS KAPCSOLATOK

PÁRKAPCSOLAT ELENGEDÉSE

Egy régi párkapcsolat elengedésével  küszködtem, emiatt fordultam Rozihoz. 27 éves vagyok és 2 évvel ezelőtt lett vége egy 6 éves kapcsolatomnak, ami egyben 15 év barátság is volt. Képtelen voltam a helyzet elfogadásárabármennyire is igyekeztem. Egyre félelmetesebb tünetek jelentek meg nálam, ami mindenkit megijesztett körülöttem. Végül Anyukám javaslatára elmentem Rozihoz, mert úgy éreztük, hogy egyedül maradtam ezzel a problémával amit láthatóan egyedül nem tudok megoldani. Amig Rozinál voltam gyakran rám tört a sírás, de tudta, hogy kell megnyugtatni és a végére már sokkal jobban éreztem magam. A majdnem mindennapos sírás, rosszullét ahogy kiléptem Rozitól elmúlt. 2 hónap telt el azóta és úgy érzem magam mint akit kicseréltek!! A családom, barátaim és még néha én is meglepődök magamon, hogy mennyire máshogy tekintek most már a dolgokra és az életre. 

Nagyon hálás vagyok és köszönöm szépen Rozi a segítséget, hogy újra a régi lehetek!

ORSI

SZERELEM ÉS ÁLDOZAT SZEREP

Köztudott, hogy a gyökér legfőbb feladatai a növény rögzítése, valamint a víz és az ásványi tápanyagok felvétele.  Jó gyökérzet nélkül nincs, megfelelő lombozat és ez könnyen érthető számunkra. Mégis milyen sokszor érthetetlen ez az egyszerű törvény az emberi természet működésben. A kineziológiának ésRozika felkészültségének köszönhetően41 évesen vált számomra világossá, hogy miért nem ismerem még mindig a szerelmet, a társas kapcsolat velejét, lényegét. Azt az építő és odaadó szerelmet, amiben a felek többek lesznek egymás által.  Ennek tényszerűsége , hogy rossz gyökérzeten nincs egészséges lombozat, nem rég vált érthetővé számomra. Gyermekkoromban tanúja voltam és titkos szemlélője egy pár ösztönbeli szeretetlen megnyilvánulásának, ahol a női rész áldozattá vált. Nőként  azonosultam a női rész áldozat szerepével, magamba fogadtam az ott megjelenő érzéseket. Az áldozat érzését és a félelmet a férfiak felé, majd ezt újból és újból megéltem a kapcsolataimban. A kineziológiai módszerek segítségével sikerült ezt a félelmet feltárni és az áldozat szerep érzéséből adódó dráma köreimet felismerni. Minden dicséret és elismerés amivel elhalmoztak a férfiak a megtestesített nőiségemben, úgy hullott le rólam, mint ahogyan egy egészségtelen bokor újból és újból elhagyja koronáját és minden szép levelét egyenként lehullatja. A bennem rögzült félelem újból és újból arra ösztönzött tudatlanul, hogy áldozattá tegyem magam. Ma már csodálatos érzés, hogy megélhetem és tudhatom nem vagyok az. Hiszen a felismerés által új érzések, új gyökér kezdte kiformálni magát az életemben. 41 évesen jutottam el oda a kineziológia segítségével, hogy várom és hiszem a szerelem engem is megtalálhat. Bízom benne, hogy  párkapcsolatom új talajon, új gyökérzettel új és szép lombozatú lesz. Reményteljesen tekintek a jövőbe.Köszönöm Rozikának, hogy végig kísért, gondozott ezen az úton.

KLÁRA

PÁRKAPCSOLATI ÉS MUNKAHELYI PROBLÉMÁK, KONFLIKTUSOK

Íme, így  ismerkedtem meg a kineziológiával: Lelkileg mélyponton voltam, gyógynövény szaküzletben kértem gyógynövényes nyugtatót. A tulajdonos megkérdezte mi a gond? Lényeget vázoltam. Közölte velem, hogy nem gyógynövényes nyugtatóra, hanem sokkal inkább terápiára lenne szükségem. A terápia szó szinte lesújtott. Amikor egy hónap múlva újra mentem hozzá, éppen ott volt a kineziológus. A szó is idegen volt számomra. Kényszeredetten, inkább udvariasságból  felírtam a telefonszámát. Véletlenek nincsenek gondoltam, egy időben – egy helyen, mármint a kineziológus és én. Kis töprengés után felhívtam…Hetente egy alkalommal mentem hozzá. Az első két hónapban nem működtem együtt, nem hittem az egészben. Miután több alkalommal bebizonyította, hogy működnek a dolgok, felragyogtam és már közösen dolgoztunk rajtam. Négy  hónap elteltével  új ember lettem. Visszakaptam az optimizmusomat,önbecsülésemet, a magamba vetett hitemet,  kisugárzásomat és újra észrevettek a férfiak!Néhány évvel később munkahelyi problémám volt. 2 órát dolgoztunk az ügyön. Ettől kezdve sokkal jobban érzem magam a munkahelyemen. Azonnali hatása volt a kezelésnek. Az is a történetemhez tartozik, hogy most már igen komolyan veszem Róza  minden mondatát. A kapott „házi feladatokat”, gyakorlatokat becsületesen, átérzéssel  megcsinálom. Olyan szintre juttatott el, hogy akisebb problémákat már magam is megoldom az eddig tanultak alapján. Nagyon jó érzés. Róza komoly tudással, gyakorlattal rendelkezik.Meg kell tapasztalni  a stílusát, módszereit, ezek után  nagyon hatékonyan és gyorsan lehet „gyógyulni”  a segítségével. Őszinteség nélkül nincs eredmény! Áldom mindazokat, akik segítségével kialakult ez a tudomány-ág….és a  gyógynövény szaküzlet tulajdonosát is. Rózának köszönöm az eddigi támogatását!

GYÖRGYI

Fordulj hozzám bizalommal

Lépj velem kapcsolatba, hogy közösen feltárjuk azokat a jelenségeket, amelyek az eddigiek során életedet negatív irányban befolyásolták és együtt megoldást találjunk arra, hogy belátható időn belül kiegyensúlyozottan és boldogan élhess!
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. A honlap használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. A honlap használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.