Stresszoldás kineziológiával

“Lenyűgöző és hasznos élmény megkönnyíteni annak a szép, ragyogó, kreatív lénynek a kibontakozását, amely mindnyájunk bensőjében megtalálható, mikor a programozottság burkát lehámozzuk. Legyen a célunk az, hogy az életet a maga teljességében élvezzük, vállaljunk felelősséget életünk minden részletéért és váljunk kreatív lénnyé, aki Végtelen Lehetőséggel rendelkezik.”      

Carol Ann Hontz

A fenti idézet Carol Ann Hontz: Végtelen lehetőség című könyvéből származik.  Carol Ann Hontz nevéhez fűződik a kineziológia Magyarországon történő elterjedése, mert ő volt az, aki Domján László meghívására eljött hozzánk előadásokat és tanfolyamokat tartani. Szerencsésnek érzem magam és rendkívül hálás vagyok,  hogy részt vehettem egy tanfolyamán, így módomban állt a szakma nemzetközileg elismert szaktekintélyétől tanulni.

Mi a stressz és hogyan oldjuk kineziológiával?

Túlfeszített élethelyzeteket megélve testi, lelki, szellemi szinten működési zavarok keletkezhetnek bennünk. Ezen működési zavarok létrejöttében kulcsfontossága van annak a negatív érzelemnek, ami jellemző kísérője az adott ügynek, témának. Az érzelem pontos beazonosításához és az ehhez tartozó energetikai blokk feltárásához izomtesztelést használunk. Röviden összefoglalva ez egy olyan módszer, amely a legmélyebb belső tudásunkkal, belső igazságunkkal kommunikál.  Bővebben: Kineziológia >>      Kérdések és válaszok a kineziológiáról >>
Minden bármire való képtelenség esetén  –  ez lehet például tanulási, párkapcsolati probléma, rossz szokás, sorozatos kudarc – félelem, fájdalom vagy a kettő ötvözete, fájdalomtól való félelem akadályozza a szabad energiaáramlást agyunkból a testünkbe és vissza, emiatt egy hasadás keletkezik a vágyott és a megélt valóságunk között.
Stresszt okozó probléma esetén, ami negatív érzelmi töltéssel terheli energiarendszerünket, hátsóagyi működésre váltunk, ez az ún. “túlélő” üzemmód. Ilyenkor süketen, némán, vakon reagálunk, nincs választásunk vagy alternatívánk a probléma kezelésére. Ütünk, elmenekülünk vagy lefagyunk átvitt értelemben, meg szó szerintiben is akár. Ez a folyamat eredménytelen viselkedésekben nyilvánul meg, amivel az a dolgunk, hogy elfogadjuk mint valóságot és törekedjünk arra, hogy változzunk, fejlődjünk, hogy teljesebb, kreatívabb életet élhessünk.
Kineziológiával képesek vagyunk kíméletes és szelíd módon megtalálni azt a helyet és időt, ahol az energia útját elzártuk. Majd különféle integrációs gyakorlatok segítségével, ideg-ér pontok érintésével, ideg-nyirok pontok masszírozásával és sok más egyéb technikával bekapcsoljuk az agyhoz vagy a testhez vezető energiát és újra létrejön a szabad energiaáramlás.

Hogyan érzik magukat az emberek stresszoldás után?

A legtöbb ember ellazultnak érzi magát. Megkönnyebbülést érez, mintha letett volna valamit, amit már régóta cipel.

Mi a teendőnk a stresszoldás után?

A stresszoldást követően néhány héten keresztül esetleg pár egyszerű megerősítő gyakorlatot kell végezni és bőséges víz fogyasztásra van szükség. Egyéni eltérések mutatkoznak abban, hogy kinél mennyi idő alatt integrálódnak a változások, amin azt értjük, hogy az energia egyensúly megteremtését mikor követik a fizikai szinten megjelenő változások. A megerősítő gyakorlatokkal támogatjuk az új megszületését. A víz szerepe kulcsfontosságú az információszállításban, a sejtek közötti kommunikációban. Dehidratált állapotban nem tudnak végbemenni a szükséges folyamatok.

Hány kezelésre van szükség? 

Szakmailag  3-6 kezelés javasolt egy adott problémát tekintve. Fontos azonban tudni, hogy a kineziológus erre csak javaslatot tesz, a kliensnek szabad választása van abban, hogy hány alkalommal óhajtja igénybe venni a kineziológus segítségét. Akár egy alkalom is látványos változásokat eredményezhet. (Azonban természetesen arra is van példa , hogy több kezelést követően sem tapasztalunk változásokat. Ennek esetleges okairól a Kérdések és válaszok a kineziológiáról >> oldalon lehet bővebben olvasni.

Mikor kerülhet sor a következő kezelésre?

Meg kell várni, hogy integrálódjanak a változások, amelyek egyénenként teljesen eltérő idő alatt mennek végbe. Leggyakrabban 2-4 hét. Újabb kezelés csak ezután lehetséges.

Mennyibe kerül a stresszoldás kineziológiával?

Jelenleg nálam felnőttek esetén egy kezelés időtartama 75-90 perc és alkalmanként 10 000 Ft a díja, gyermekeknél 60 perces a kezelés és 7 000 Ft-ba kerül.   Ártájékoztató >>

Milyen problémával érdemes kineziológushoz fordulni?

 • ha olyan betegséged, testi tüneteid vannak, amelyeket stressz váltott ki / lelki oka van
 • életvezetésbeli nehézségekkel küzdesz
 • szorongás, pánik kerített hatalmába
 • fáradékony vagy, energiahiányban szenvedsz
 • fóbiád, függőséged, rögeszméd van
 • érzelmi hullámvasúton érzed magad
 • indokolatlanul lehangolt vagy
 • nem vagy képes dönteni
 • nem tudsz elengedni
 • céltalannak érzed az életed
 • nem látod a kiutat
 • kapcsolati problémád van (párkapcsolat, szülő-gyermek, tanár-diák, főnök-beosztott stb.)
 • gyermeked problémái esetén (magatartás, tanulás, bepisilés, székrekedés, tic, rémálmok stb.)
 • kisbabát szeretnél, de nem tud megfoganni
 • folyamatosan aggodalmaskodsz, félsz valamitől
 • lelki támadás áldozata lettél
 • csekély az önbizalmad
 • önértékelési problémáid vannak
 • önismeretben fejlődni szeretnél

 

Miben segíthet a kineziológia? >>

Kérdések és válaszok a kineziológiáról >>

Kineziológiai oldás >>

 

Szeretettel várom a jelentkezést, fordulj hozzám bizalommal, örömmel segítek.

Időpont egyeztetés napközben 9 és 17 óra között a 06 20 975 1921 telefonszámon.

Kapcsolat >>

Kezeléseim során nem gyógyítok és nem diagnosztizálok. Az általam alkalmazott eljárások alternatív és kiegészítő jellegűek, amelyek nem helyettesítik az orvosi kezelést, csupán további támogatásul szolgálnak az adott területen.